Reinhartsens oppskrifter


Omaha biff
Økologisk – fantastisk mørt! Deilig biff som passer perfekt sammen med poteter og saus av oksefond


Sprøstekt andebryst
Kjempesaftig andebryst, perfekt som et festmåltid eller for helgekos.


Torsk, lever og rogn
Torsk, lever og rogn er julemiddag for mange sørlendinger. Server den gjerne med Sandefjordsmør fra Reinhartsen.
Omaha biff
Økologisk – fantastisk mørt! Deilig biff som passer perfekt sammen med poteter og...
Les merTorsk, lever og rogn
Torsk, lever og rogn er julemiddag for mange sørlendinger. Server den gjerne med...
Les merGlassvar med hvitvins- og blåskjellsaus
Ingredienser Slik gjør du Sausen består av:Fres blåskjell, kepaløk, hvitløk,...
Read MoreSprøstekt glassvarfilet med tang fra Flekkerøy
Ingredienser Dillolje Dill hollandaise Syltet gulrot Slik gjør du Stek...
Read MoreGlassvarfilet, benfri med skinn
Glassvar er en lite brukt flyndrefisk i gruppen varer. (piggvar,...
Read MoreSkjellbrosmefilet, benfri med skinn
Be fiskehandleren klargjøre skjellbrosmefilet, benfri med skinn til ønsket antall...
Read MorePanerte torsketunger med remulade
Remulade: 5 dl majones og 1 dl creme fraiche blandes30...
Read MoreStekt kamskjell med avokado
Denne må du prøve! Ingredienser 6 kamskjell, renset (2 personer...
Read MoreStekt, lettsaltet torsk
Ingredienser Torsk, sprengt skiver Sandefjordsmør / steinsoppsaus / kipinskisaus fra...
Read MoreVarmrøkt makrell
Fikk Spasialitetsmerket for Unik smak i april 2017 Ingredienser Varmrøkt...
Read More