fbpx

Langtidsbakt rype i karamellisert fløtesaus

Langtidsbak rypen på lav temperatur i stekeovnen
180 grader varmluft til kjernetemperaturen er 57 grader

Lag saus av karamellisert fløte, dvs hell fløte i en kjele og reduser ned til den nesten “brenner seg fast”. Rør i massen hele tiden og du får en lys karamellbrun farge på fløten Bland sammen med litt av skyen fra rypen.

Serveringsforslag:
Mandelpoteter, “brent” syltet rødløk, tyttebær og crisp av fritert hvitløk, kepaløk og søt, grønn chili

Bon apetite!

Hilsen
Marcus Ditz,
Kokk Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader