Kokebok


Omaha biff
Økologisk – fantastisk mørt! Deilig biff som passer perfekt sammen med poteter og saus av oksefond


Torsk, lever og rogn
Torsk, lever og rogn er julemiddag for mange sørlendinger. Server den gjerne med Sandefjordsmør fra Reinhartsen.
Alle
Glassvarfilet, benfri med skinn
Glassvar er en lite brukt flyndrefisk i gruppen varer. (piggvar, slettvar osv)Fisken...
Les merSkjellbrosmefilet, benfri med skinn
Be fiskehandleren klargjøre skjellbrosmefilet, benfri med skinn til ønsket antall personer Fileten...
Les merPanerte torsketunger med remulade
Remulade: 5 dl majones og 1 dl creme fraiche blandes30 g løk,...
Les merStekt kamskjell med avokado
Denne må du prøve! Ingredienser 6 kamskjell, renset (2 personer forrett) Slik...
Les merStekt sei ala Hjemme hos Wenche
Denne flotte oppskriften har vi fått av Wenche Bakke, – lykkelig eier...
Les merStekt, lettsaltet torsk
Ingredienser Torsk, sprengt skiver Sandefjordsmør / steinsoppsaus / kipinskisaus fra Reinhartsen 1...
Les merTorskeloin
Stor fisk egner seg ekstra godt som loin Ingredienser Torsk, rygg Sandefjordsmør...
Les merVarmrøkt makrell
Fikk Spasialitetsmerket for Unik smak i april 2017 Ingredienser Varmrøkt makrell fra...
Les merVladimirs blåskjell
En herlig favoritt Ingredienser 1 kg Blåskjell Aioli fra Reinhartsen Parmaskinke i...
Les merKalvefilet med parmaskinke
Kalvefilet serverer du til spesielle anledninger. Utsøkt og mørt, må oppleves! Ingredienser...
Les mer