Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-18
lør kl 8-17

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Kveite ceviche

Helt rått

Ingredienser

2 personer

    Dette trenger du

  • Syltet ingefær
  • Vårløk
  • Chili
  • Salt og pepper
  • Sitron eller lime
  • Olivenolje

Slik gjør du

Kutt kveite i tynne skiver

Legg skivene utover på et fat

Finhakk syltet ingefær, vårløk og chili og dryss over

Ha på salt og pepper etter smak

Bland 50/50 med sitronsaft (eller limesaft), god olivenolje og hell over noen minutter før servering

Serveringsforslag

Serveres naturell, i lefse eller på kjeks

Vær ekstra nøye med hygiene og renhold når du lager mat som skal serveres rå

Si gjerne til fiskehandleren at fisken skal brukes til ceviche