Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Reinsdyrfilet for 2

Rik på mineraler og vitaminer

Dette trenger du:

2 personer

Slik gjør du

Ta kjøttet ut av kjøleskapet slik at det blir romtemperert før steking

Dryss salt og pepper over fileten, brun den fort på begge sider i en varm panne

Ha smør i pannen sammen med timian og hvitløksfedd

Trekk pannen til sides, og øs smøret over fileten

Legg fileten i ildfast form sammen med stekesmøret og urtene

Stek videre i ovnen i ca 5-6 minutter

Sjekk gjerne kjernetemperaturen. 49 grader tilsvarer medium-/medium, 52 grader tilsvarer medium/medium+. Gradene vil øke med ca 2 grader etter du tar ut kjøttet

Serveringsforslag

Dampede grønnsaker, gjerne rotgrønnsaker eller dine favoritter. Kokte poteter og Reinhartsens steinsoppsaus