Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Stekt kveitefilet

Enkel festmat

Dette trenger du:

2 personer

  • Velg dine favorittgrønnsaker som feks
  • Gulrot, vårløk, asparges, løk, litt frisk sitron
  • Nypoteter

Slik gjør du

Varm opp smør/olje i stekepanna (pluss eventuelt forvarm stekeovnen til 50/60 grader)

Legg kveita med kjøttsiden ned og stek i 2 minutter

Snu filetene, krydre med Reinhartsen fiskekydder, sett stekepanna i stekeovnen (såfremt den tåler ovn) og stek videre i forvarmet stekeovn med skinnsiden ned på 50-60 grader i 15-20 minutter

Alternativt stek videre i panna med skinnsiden ned i 5-7 minutter alt etter tykkelsen på fileten

 

Serveringsforslag

Server med poteter, ris eller pasta - dine favorittgrønnsaker (stekt eller dampet) og Reinhartsen Kipinskisaus (glutenfri)

Som alternativ er Reinhartsen Veloute blandet halvt om halvt med skalldyrkraft en ypperlig saus til kveite