Lag din egen eller kjøp ferdig pizzabunn
Legg pizzabunnen på bakepapir på stekebrettet
Smør på et jevnt lag med creme fraiche eller rømme
Dekk til med revet mozarella eller annen ost
Kutt opp vårløk eller rødløk, tomater eller det du måtte ønske
Litt tangkrydder gjør seg godt (selges hos Reinhartsen) før du legger på oppkuttet røkt laks. Reinhartsen varmrøkt laks med koriander og chili passer også ypperlig til
Stek på ca 220 grader i 10-15 minutter litt avhengig av type ovn
Tid: under 20 min
Røkt laks / ørret
Variasjonsmulighetene er mange. Prøv noe nytt, davel….
Viltkarbonader
Stek viltkarbonadene i panna, ovnen, eller på bålet. Eller varm dem direkte i sausen.
Lasagne med sei
Varm lasagnen på 160-180 grader i ca 20 minutter
Litt om produktet:
Lasagnen produseres i vårt eget kjøkken på fiskebrygga
Vi bruker primært lokalfanget sei.
Fisken rensens, fileteres og bein nippes ut.
Egen oste- og tomatsaus tilberedes i vårt kjøkken på fiskebrygga.
Reinhartsens fiskegrateng
Varm fiskegratengen i stekeovnen på 180-200 grader i ca 20 minutter
Reinhartsens bacalao
Varm den forsiktig opp i en gryte, eller bestill den ferdig oppvarmet som takeaway i beger eller bakker.
Reinhartsens fiskesuppe
Varm suppa forsiktig opp i en kjele eller bestill den ferdig oppvarmet i beger som takeaway.
I suppecontainer til jobbmøtet eller når du skal invitere til fest.
Vi beregner vanligvis 2-3 pers på en liter suppe, litt avhengig av om dette er et hovedmåltid /middag eller en lunsj/kveldsrett.
Viltsalat med røkt hjort, valnøtter og chevre
Skjær hjorten i tynne skiver
Rull biter av chevre i 2-3 cm store kuler
Vend disse i valnøtter
Bland sopp med ringer av charlottløk og balsamicoeddik
Vend salat, gulrot, og ringer av charlottløk med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper og legg det i 4 skåler/boller
Topp porsjonssalaten med marinert sopp, 3-4 kuler med chevre, skivene av hjort og gjerne litt balsamicosirrup og urter
Velbekomme!
Vaktelsalat med vårprimører
Varm stekepanna til middels høy varme
Ha i nøytral olje (solsikke eller soya)
Strø salt og pepper over vaktelbrystene
Stek i ca 45 sekunder på skinnsiden og 30 sekunder på kjøttsiden
Avslutt med smør i panna, øs det over vaktelbrystene et par ganger og la det hvile I 2 minutter
Grønnsakene kan du mikes som du vil. Prøv deg frem og bruk det du synes er godt.
Fingersandwich med fiskekake og fruktig salat
Varm Reinhartsen fiskekake på grill, i stekepanne eller mikro.
Kutt to skiver brød
Smør over litt av Reinhartsens aioli
Legg på litt isbergsalat eller annen salat
Biter av melon, nektaring, druer etc gjør seg godt for å få en fruktig smak
Sett i en tannpirker og kanskje en cherrytomat på “spydet”