Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften fra kl 9-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Lasagne med lokalfanget sei

Populær ferdigrett får små og store

Handleliste

    Salat

  • Hjertesalat
  • Agurk
  • Tomat
  • Nektarin
  • Eple
  • Mais
  • Rødløk

Slik gjør du

Varm lasagnen på 160-180 grader i ca 20 minutter

Vi bruker primært lokalfanget sei. Fisken rensens, fileteres og bein nippes ut.
Egen oste- og tomatsaus tilberedes i vårt kjøkken på fiskebrygga.

 

Serveringsforslag

Lasagnen serverer du med frisk salat, aioli og nybakt brød.