fbpx

Viltsalat med røkt hjort, valnøtter og chevre

Skjær hjorten i tynne skiver
Rull biter av chevre i 2-3 cm store kuler
Vend disse i valnøtter
Bland sopp med ringer av charlottløk og balsamicoeddik
Vend salat, gulrot, og ringer av charlottløk med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper og legg det i 4 skåler/boller
Topp porsjonssalaten med marinert sopp, 3-4 kuler med chevre, skivene av hjort og gjerne litt balsamicosirrup og urter
 
Velbekomme!

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement