Kutt lime og hvitløk i tynne skiver og stikk dem i fisken
Pensle fisken rikelig med olivenolje og sitronsaft
Dryss salt og Husets fiskekrydder på fisken
Legg fisken på bakepapir i stekeovnspannen og bak den ved 220 grader i 25-40 minutter, avhengig av størrelse
Dryss gjerne hakket persille og litt pillede reker på fisken før den serveres hel
Serveringsforslag
Serveres med poteter, rotgrønnsaker og Reinhartsens Kipinskisaus
Kutt opp rotgrønnsaker i skiver/strimler og kok dem opp i lite vann tilsatt litt smør, for så å trekkes til side. Bruk eventuelt litt av grønnsakskraften i sausen.
Tips! Be gjerne fiskehandleren gjøre klar fisken slik at du kan sette den direkte i ovnen.
Del tomater i to og legg de i en ildfast form
Krydre med salt og pepper, olivenolje. Rasp gjerne litt hvitløk over
Bak tomatene i ovnen på 200 grader i 5-10 minutter
Bland majones og pesto i blandingsforhold 1 del majones og 2 deler pesto
Varm stekepannen med olivenolje på middels varme pluss.
Krydre kveitefiletene med Reinhartsen fiskekrydder og stek dem i panna 2 minutter på hver side
Ta kveiten ut av panna og sprøstek skiver/terninger med røkt laks i panna
Monter burgerene med pestomajones, salat, kveitefilet, bakte tomater, smuldret fetaost toppet med sprøstekt røykelaksbacon!
God middag!
Kutt kveite i tynne skiver
Legg skivene utover på et fat
Finhakk syltet ingefær, vårløk og chili og dryss over
Ha på salt og pepper etter smak
Bland 50/50 med sitronsaft (eller limesaft), god olivenolje og hell over noen minutter før servering
Varm opp smør/olje i stekepanna (pluss eventuelt forvarm stekeovnen til 50/60 grader)
Legg kveita med kjøttsiden ned og stek i 2 minutter
Snu filetene, krydre med Reinhartsen fiskekydder, sett stekepanna i stekeovnen (såfremt den tåler ovn) og stek videre i forvarmet stekeovn med skinnsiden ned på 50-60 grader i 15-20 minutter
Alternativt stek videre i panna med skinnsiden ned i 5-7 minutter alt etter tykkelsen på fileten
Stek kveiteskivene 1-2 minutter pr side på sterk varme
Dryss over Reinhartsen fiskekrydder etter hvert som sidene er stekt
Sett stekepanna (eller ildfast form hvis ikke den tåler stekeovn) inn i forvarmet ovn på ca 70 gr i 15-20 minutter
Ønsker du lengre steketid kan du sette ovnen på 50 grader