Kjapp, sunn og veldig godt!
Ingredienser
- 160-200 gram Kveitefilet u/skinn pr. person
- 1 stk avocado
- 1 stk vårløk
- 1/2 rødløk
- 6 cm agurk uten kjerne
- Syltet chili
- Risnudler
- 2 dl soyasaus
- 1 ts finhakket chili/ingefær/hvitløk
- 1 ts finhakket fersk koriander
- 1 stk lime
Slik gjør du
Kutt fisken i små terninger, bland soya, chili/ingefær og coriander i en bolle. Smak til med limesaft
Ha fiskebitene i blandingen og mariner i minimum 15 minutter, eller lengre om ønskelig
Kok opp en gryte med 5 dl vann, trekk av varmen og ha i risnudlene – la de ligge til de er “møre”
Kutt opp grønnsaker i ønskede former og størrelser
Sil soyablandingen og bruk som saus
Anrettes som en salat
Topp gjerne med litt ørretrogn og litt nøtter, feks wasabinøtter
Serveringsforslag
Prøv denne rette som forrett, fingermat eller enkel lunsj!