Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Kveiteburger med røkt laks «bacon»

Handleliste

1 personer

  • Burgerbrød
  • cherrytomater
  • majones
  • pesto
  • umarinert fetaost
  • grøntsalat

Slik gjør du

Del tomater i to og legg de i en ildfast form

Krydre med salt og pepper, olivenolje. Rasp gjerne litt hvitløk over

Bak tomatene i ovnen på 200 grader i 5-10 minutter

Bland majones og pesto i blandingsforhold 1 del majones og 2 deler pesto

Varm stekepannen med olivenolje på middels varme pluss.

Krydre kveitefiletene med Reinhartsen fiskekrydder og stek dem i panna 2 minutter på hver side

Ta kveiten ut av panna og sprøstek skiver/terninger med røkt laks i panna

Monter burgerene med pestomajones, salat, kveitefilet, bakte tomater, smuldret fetaost toppet med sprøstekt røykelaksbacon!

God middag!

 

Hilsen Torkil hos Reinhartsen