Kveiteburger med røkt laks "bacon"

Del tomater i to og legg de i en ildfast form
Krydre med salt og pepper, olivenolje. Rasp gjerne litt hvitløk over
Bak tomatene i ovnen på 200 grader i 5-10 minutter
Bland majones og pesto i blandingsforhold 1 del majones og 2 deler pesto
Varm stekepannen med olivenolje på middels varme pluss.
Krydre kveitefiletene med Reinhartsen fiskekrydder og stek dem i panna 2 minutter på hver side
Ta kveiten ut av panna og sprøstek skiver/terninger med røkt laks i panna
Monter burgerene med pestomajones, salat, kveitefilet, bakte tomater, smuldret fetaost toppet med sprøstekt røykelaksbacon!
God middag!
 
Hilsen Torkil hos Reinhartsen
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement