Lett å lage og saftig godt
Ingredienser
- Sjøkreps, levende
- Aioli fra Reinhartsen
- Fiskekrydder fra Reinhartsen
- Litt olje
- 1/2 chili
- Litt skrelt ingefær
- 1 fedd hvitløk
- Toast
Slik gjør du
Levende sjøkreps, eventuelt frosne, rå – deles i “butterfly”
Ta en kopp nøytral olje (eks solsikke) 1/2 chili, 2 cm bit med skrelt ingefær, 1 skrelt feed hvitløk og kjør sammen i en blender til det er helt glatt
Salt sjøkrepsene og ha over litt av oljen
Legg kjøttsiden ned og grill til fin og gyllen farge
Snu krepsen slik at skallet er ned mot risten
Grill til kjøttet er fast og spenstig – det går fort så følg godt med!!
Serveringsforslag
Pensle gjerne med litt av den smakssatte oljen underveis. Server gjerne med litt sprø salat, toast og Reinhartsens Aioli