

Kreps buzara
Vladimirs yndlingsrett
Dette trenger du
- 3/4 kg Sjøkreps, levende
- Litt skalldyrkraft
- 3 dl tørr hvitvin eller eplemost
- 4-5 fedd hvitløk
- 2 dl olivenolje
- 1 boks hakkede tomater
- 30 gr brød-krum eller pankomel
- salt/pepper/persille (etter smak)
- Tagliatelle
Slik gjør du
Vask og skyll sjøkrepsene godt
Fres løk i olje
Tilsett hakket hvitløk, deretter hakkede tomater, litt fiskekraft og hvitvin (eplemost) og la dette koke i noen minutter
Ha i sjøkreps, salt og pepper
La krepsene koke i blandingen i 10-12 minutter
Tilsett litt vann dersom blandingen blir for tykk
Når krepsene er ferdig kokt, tilsett eventuelt litt pankomel eller brødkrum
Server gjerne med tagliatelle tilsatt 1 ss pesto
Skalldyrkraft, eplemost, olivenolje, hakkede tomater, pankomel, pesto og tagliatelle får du hos Reinhartsen