Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-18
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Kreps buzara

Vladimirs yndlingsrett

Dette trenger du

  • 3/4 kg Sjøkreps, levende
  • Litt skalldyrkraft
  • 3 dl tørr hvitvin eller eplemost
  • 4-5 fedd hvitløk
  • 2 dl olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 30 gr brød-krum eller pankomel
  • salt/pepper/persille (etter smak)
  • Tagliatelle

Slik gjør du

Vask og skyll sjøkrepsene godt

Fres løk i olje

Tilsett hakket hvitløk, deretter hakkede tomater, litt fiskekraft og hvitvin (eplemost) og la dette koke i noen minutter

Ha i sjøkreps, salt og pepper

La krepsene koke i blandingen i 10-12 minutter

Tilsett litt vann dersom blandingen blir for tykk

Når krepsene er ferdig kokt, tilsett eventuelt litt pankomel eller brødkrum

Server gjerne med tagliatelle tilsatt 1 ss pesto

Skalldyrkraft, eplemost, olivenolje, hakkede tomater, pankomel, pesto og tagliatelle får du hos Reinhartsen