fbpx

Kreps buzara

Vask og skyll sjøkrepsene godt
Fres løk i olje
Tilsett hakket hvitløk, deretter hakkede tomater, litt fiskekraft og hvitvin (eplemost) og la dette koke i noen minutter
Ha i sjøkreps, salt og pepper
La krepsene koke i blandingen i 10-12 minutter
Tilsett litt vann dersom blandingen blir for tykk
Når krepsene er ferdig kokt, tilsett eventuelt litt pankomel eller brødkrum
Server gjerne med tagliatelle tilsatt 1 ss pesto
Skalldyrkraft, eplemost, olivenolje, hakkede tomater, pankomel, pesto og tagliatelle får du hos Reinhartsen
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader