fbpx

Grillet sjøkreps

Lett å lage og saftig godt

Ingredienser


  • Sjøkreps, levende
  • Aioli fra Reinhartsen
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen
  • Litt olje
  • 1/2 chili
  • Litt skrelt ingefær
  • 1 fedd hvitløk
  • Toast

Slik gjør du


Levende sjøkreps, eventuelt frosne, rå – deles i “butterfly”

Ta en kopp nøytral olje (eks solsikke) 1/2 chili, 2 cm bit med skrelt ingefær, 1 skrelt feed hvitløk og kjør sammen i en blender til det er helt glatt

Salt sjøkrepsene og ha over litt av oljen

Legg kjøttsiden ned og grill til fin og gyllen farge

Snu krepsen slik at skallet er ned mot risten

Grill til kjøttet er fast og spenstig – det går fort så følg godt med!!


Serveringsforslag

Pensle gjerne med litt av den smakssatte oljen underveis. Server gjerne med litt sprø salat, toast og Reinhartsens Aioli


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader