Sausen består av: Fres blåskjell, kepaløk, hvitløk, chili, hvitvin Hell over 2dl kremfløte og kok opp Sil av ingrediensene og kok fløten videre til den er redusert til det halve Smak til med Reinhartsen fiskekrydder
Grønnsaker: Broccolini, gulrot, rødløk, Tangskudd skåldes i kokende vann, fjernes etter et kort intervall og dykkes i isvann eller legges under kaldt rennende vann for å stoppe kokeprosessen
Be fiskehandleren din klargjøre glassarfilet benfri med skinn Sprøstek glassvar i panna
Anrett på en tallerken og det er klart for å nytes. Server gjerne sammen med dine favorittpoteter, feks ovnsbakte småpoteter
Hilsen Marcus, Anne og Philip 3 glade kokker hos Reinhartsen
Stek kepaløk & vårløk i pannen. Tørk sukker tang & salat tang til den er blitt sprø
Syltede gulrøtter. Kok opp vann, eddik og sukker og legg gulrotskiver oppi til de er lett møre. Gulroten kjøles i laken.
Skåld blæretang & gulrot & rødløk i kokende vann, fjern etter et kort tid, og dypp i isvann eller legg under kaldt rennende vann for å stoppe kokeprosessen
Dillolje Bland sammen ingrediensene til Dillolje. Varm oljen til ca 82 gr og mix dill og olje i 3-5 minutter forsiktig i stavmixer
Dillholandaise Eggeplommer, salt og sennep piskes sammen i en bolle over vannbad til det begynner å tykne. Spe med klarnet smør og dillolje. Blir den for tykke spe i noen dråper vann. Smak til med dslt, pepper og sitron
Be fiskehandleren klargjøre benfri glassvarfilet med skinn. Fisken skal sprøstekes i panna og saltes etter smak.
Når alle tingene er ferdig kan du anrette på en tallerken
Bon apetite!
Hilsen Marcus, Anne og Philip Tre glade kokker hos Reinhartsen