Ingredienser
- Broccolini
- Gulrot
- Rødløk
- Tang fra Flekkerøy
- Reinhartsen fiskekrydder
- Blåskjell
- Glassvar
- Kremfløte
- Hvitvin
- Hvitløk
- Chili
- Kepaløk
Slik gjør du
Sausen består av:
Fres blåskjell, kepaløk, hvitløk, chili, hvitvin
Hell over 2dl kremfløte og kok opp
Sil av ingrediensene og kok fløten videre til den er redusert til det halve
Smak til med Reinhartsen fiskekrydder
Grønnsaker:
Broccolini, gulrot, rødløk, Tangskudd skåldes i kokende vann, fjernes etter et kort intervall og dykkes i isvann eller legges under kaldt rennende vann for å stoppe kokeprosessen
Be fiskehandleren din klargjøre glassarfilet benfri med skinn
Sprøstek glassvar i panna
Anrett på en tallerken og det er klart for å nytes. Server gjerne sammen med dine favorittpoteter, feks ovnsbakte småpoteter
Hilsen Marcus, Anne og Philip
3 glade kokker hos Reinhartsen