fbpx

Glassvar med hvitvins- og blåskjellsaus


Ingredienser


  • Broccolini
  • Gulrot
  • Rødløk
  • Tang fra Flekkerøy
  • Reinhartsen fiskekrydder
  • Blåskjell
  • Glassvar
  • Kremfløte
  • Hvitvin
  • Hvitløk
  • Chili
  • Kepaløk

Slik gjør du


Sausen består av:
Fres blåskjell, kepaløk, hvitløk, chili, hvitvin
Hell over 2dl kremfløte og kok opp
Sil av ingrediensene og kok fløten videre til den er redusert til det halve
Smak til med Reinhartsen fiskekrydder

Grønnsaker:
Broccolini, gulrot, rødløk, Tangskudd skåldes i kokende vann, fjernes etter et kort intervall og dykkes i isvann eller legges under kaldt rennende vann for å stoppe kokeprosessen

Be fiskehandleren din klargjøre glassarfilet benfri med skinn
Sprøstek glassvar i panna

Anrett på en tallerken og det er klart for å nytes. Server gjerne sammen med dine favorittpoteter, feks ovnsbakte småpoteter




Hilsen Marcus, Anne og Philip
3 glade kokker hos Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader