Festbord 3 – Oksøy

Alle rettene er egenproduserte fra vårt kjøkken / røkeri på Fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale råvarer. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat og kan settes rett i ovnen om du skulle ønske å lune noen av rettene.

  • Norsk hummer
  • Fylte krabbeskjell
  • Ferske reker
  • Snøkrabbe naturell
  • Middelhavs blåskjell
  • Litt grønt til pynt
  • Syltet rødløk
  • Majones
  • Majones til skalldyr
  • Aioli
  • Sitron
  • Assortert lokalbakt brød
  • Søren så godt smør / kuvertsmør

Kr. 750,- pr. pers. Anbefales for minimum 5 personer.
Vi selger Ringi gårdspresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller cider fra Den lille juicefabrikken til dette festbordet.
Lyst på noe godt til kaffien? Se vår ost – dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.