Alle rettene er egenproduserte fra vårt kjøkken / røkeri på Fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale råvarer. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat og kan settes rett i ovnen om du skulle ønske å lune noen av rettene.
- Norsk hummer
- Fylte krabbeskjell
- Ferske reker
- Snøkrabbe naturell
- Middelhavs blåskjell
- Marinerte kamskjell
- Frisk og fruktig salat
- Syltet rødløk
- Majones
- Majones til skalldyr
- Aioli
- Sitron
- Assortert lokalbakt brød
- Søren så godt smør / kuvertsmør
Kr. 750,- pr. pers. Anbefales for minimum 5 personer.
Vi selger Ringi gårdspresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller cider fra Den lille juicefabrikken til dette festbordet.
Lyst på noe godt til kaffien? Se vår ost – dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.