Festbord 3

Alle rettene er egenproduserte fra vårt kjøkken / røkeri på Fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale råvarer. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat og kan settes rett i ovnen om du skulle ønske å lune noen av rettene.
  • Ferske reker
  • Marinerte kamskjell (NM medalje)
  • Grillet urte – og hvitløksmarinerte scampi (anbefales lune)
  • Fylt krabbe
  • Husets hjemmerøkte laks (NM medalje)
  • Eggerøre
  • Frisk og fruktig salat
  • Majones
  • Majones til skalldyr
  • Aioli
  • Sitron
  • Assortert lokalbakt brød
  • Søren så godt smør / kuvertsmør
Kr. 390,- pr. pers. Anbefales for minimum 5 personer. Vi selger Ringi gårdspresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein til dette festbordet. Lyst på noe godt til kaffien? Se vår ost – dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.