-
Viltuke fra 13.-17. februar
Velkommen til vilthelg i begge våre utsalg tirsdag 13. februar til lørdag 17. februar. Det blir deilige smaksprøver på ulike typer vilt disse dager og du får 10% på alt av viltprodukter.Sjekk ut vårt fantastiske utvalg viltprodukter som hjort, reinsdyr, elg, tiur, ryper, orrfugl, vår deilige viltgryte og viltkarbonader. Deilige sauser, tyttebær, multer og passende […]
-
Fileteringskurs – 14.02.24 (Fullbooket)
Fiskebasaren Gravane 8,KristiansandEr du klar for å mestre kunsten å filetere fisk? Delta på vårt spennende fileteringskurs! Perfekt for både nybegynnere og de med litt erfaring. Kursdeltakere vil nyte en varm bolle med fiskesuppe mens Reinhartsen deler verdifull innsikt om filetering. Kurspakken inkluderer et utvalg av fisk for filetering, et info- og oppskriftshefte, samt krydder og mer. […]
Kr2000 -
Bli med på fileteringskurs 12. mars 2023
Er du klar for å mestre kunsten å filetere fisk?Delta på vårt spennende fileteringskurs! Perfekt for både nybegynnere og de med litt erfaring. Kursdeltakerne vil nyte en varm porsjon fiskesuppe mens Reinhartsen deler verdifull innsikt om filetering. Kurspakken inkluderer et utvalg av fisk for filetering, et info- og oppskriftshefte, samt krydder og mer. Alt dette […]
-
Verdens beste ost til påske?
Fredag 22. mars får vi besøk av Oluf Lorentzen hos Reinhartsen Delikatesse i Matkjelleren i Lillemarkens. Med seg har de ostene Gruyere - kåret til verdens beste ost i Oste VM 2022 og Nidelven Blå - kåret til Verdens beste ost i Oste VM 2023. Vi frister med masse deilige smaksprøver og ekstra hyggelig pris […]
-
Dekorering av påskeegg!
Palmelørdag, den 23 mars inviterer vi til eggdekorering hos Reinhartsen Delikatesse i Matkjelleren i Lillemarkens. Vi har malt påskeeggene ferdig, og nå er det opp til deg å pynte de med de fineste påskemotiv! Vi ønsker små og store velkommen! Arrangementet er gratis og varer fra kl 12-16.
-
JUL PÅ FISKEBRYGGA 2024
Lørdag 16 november er det "Jul på fiskebrygga". Her er noe av alt det flotte som skjer:Kl 13-17 Kirkens Bymisjon årlige julemarked Fra kl 13 og gjennom dagen: Fiskehandler Reinhartsen byr på smaksprøver både ute og inne. Det blir salg av varme fiskekaker, eplegløgg, kaffe, mineralvann mm i Bryggekjøkkenet Fra kl 14 Restaurant Amigos selger […]
-
FremhevetSmak av Gruyere
Fredag 29/11-24 blir det "Smak av gruyere" i Matkjelleren i Lillemarkens. Oluf Lorentzen kommer med smaksprøver på gruyere og det blir hyggelige priser. I tillegg kommer Asmargel fra Kristiansand med sine fantastiske chutneyer som passer ypperlig til! Velkommen!Arrangementet er gratis.
-
Bli med på fileteringskurs
Lær deg kunsten å filetere! Praktisk informasjon:Vi møtes i fiskebasaren kl 17 kursdagen. Det blir kort info fra Reinhartsen mens du nyter litt varm fiskesuppe. Ta med sko som tåler fukt, og lett varmt arbeidstøy (ull/fleece)Hver deltaker får tildelt et utvalg fisk til filetering info /oppskriftshefte, krydder m.m. Alt beholdes av kursdeltaker når kurset er […]
-
Dekorering av påskeegg
Palmelørdag inviteres du til dekorering av påskeegg i Matkjelleren i Lillemarkens!Vi har malt påskeeggene ferdig og nå er det opp til deg å pynte med de fineste påskemotiv før du tar de med deg hjem!Arrangementet er gratis og varer fra kl 11-16Vi gleder oss!
-
Bli med på fileteringskurs
Lær deg kunsten å filetere! Praktisk informasjon:Vi møtes i fiskebasaren kl 17 kursdagen. Det blir kort info fra Reinhartsen mens du nyter litt varm fiskesuppe. Ta med sko som tåler fukt, og lett varmt arbeidstøy (ull/fleece)Hver deltaker får tildelt et utvalg fisk til filetering info /oppskriftshefte, krydder m.m. Alt beholdes av kursdeltaker når kurset er […]
-
Bli med på fileteringskurs
Tirsdag 3. juni 2025 fra kl 17.00 - 19.30 Praktisk informasjon om kursene:Vi møtes i fiskebasaren kl 17 kursdagen. Det blir kort info fra Reinhartsen mens du nyter litt varm fiskesuppe. Ta med sko som tåler fukt, og lett varmt arbeidstøy (ull/fleece)Hver deltaker får tildelt et utvalg fisk til filetering info /oppskriftshefte, krydder m.m. Alt […]
Kr2200 -
Bli med på fileteringskurs
Praktisk informasjon om kursene:Vi møtes i fiskebasaren kl 17 kursdagen. Det blir kort info fra Reinhartsen mens du nyter litt varm fiskesuppe. Ta med sko som tåler fukt, og lett varmt arbeidstøy (ull/fleece) Hver deltaker får tildelt et utvalg fisk til filetering info /oppskriftshefte, krydder m.m. Alt beholdes av kursdeltaker når kurset er over. Varighet […]
Kr2500
12 arrangementer funnet.