fbpx

Wonton suppe med fisk og skalldyr

Du trenger til 4 pers:
Farse til wonton putene:
Ut av denne oppskriften så får man flere wonton puter enn det du opprinnelig trenger til en middag men, disse kan fryses.
Oppskrift på farsen kan halveres og derav bli nok til en middag til 4.
Bretting av wonton puter:
• Wonton platene tines og tas ut en og en fra pk.
• Ta 1 wonton plate og 1 ts farse i midten av platen
• Ta vann på kantene av platene. Det vil fungere som lim for brettingen.
• Brett kantene slik du ønsker men, pass på at farsen er tett pakket.
• Legg wonton putene 1 og 1 i kokende kraft. De skal trekke i 6 min før suppen er klar.
Kraft: 1,5 liter
Skalldyrkraft ferdig fra Reinhartsen eller bruke evt, oksekraft/ buljong.
Skal du bruke buljong trenger man nok ikke like mye salt i farsen pga buljongen i seg selv er veldig salt.
Hilsen Angelica
Kokk, Reinhartsen
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 17
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader