fbpx

Vladimirs blåskjell

En herlig favoritt

Ingredienser


  • 1 kg Blåskjell
  • Aioli fra Reinhartsen
  • Parmaskinke i skiver
  • Chorizio, tipo, bbq
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 1 stor kepa løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 1/2 ts knust chili
  • Hakket persille
  • 2 dl tørr hvitvin eller eplecider

Slik gjør du


Ha olivenolje i en kjele

Fres paprika og løk

Tilsett 50 gram kuttet parmaskinke, 50 gram kuttet chorizopølse og chili

Rens blåskjell, press hvitløk og bland alt sammen

Hell hvitvin over

Sett på lokk. Blåskjellene er ferdige når de åpner seg (3-5 minutter).

Dryss litt persille over helt til slutt.


Serveringsforslag

Servers med Reinhartsens Aioli og varme baguetter.

Tips! Ha gjerne litt lunkent kraft i en skål for seg selv og dypp baguettene i.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement