fbpx

Varmrøkt makrell

Fikk Spasialitetsmerket for Unik smak i april 2017

Ingredienser


  • Varmrøkt makrell fra Reinhartsen

Slik gjør du


Varmrøkt makrell røykes på fiskebrygga i Kristiansand.

Menyforslag:

Legg makrellen i panna og lun den litt, helt naturell…..eller server med krydderdip

Varmrøkt makrell med flatbrød, poteter (kalde eller lune) kålrabistappe og rømme – skikkelig snadder!

Varmrøkt makrell passer ypperlig med blåbærsyltetøy fra Røyland Gård eller eplemos fra Slettene Hage, servert på lefse eller flatbrød fra Hånes lefsebakeri

Prøv en frisk og fruktig grøntsalat med varmrøkt makrell og ost fra Tjamsland Gård

Varmrøkt makrell i biter blandes med kremost og hakket løk. Gjerne servert med lokal eplemos eller blåbær, frisk dill og rugbrød

Lun varmrøkt makrell servert med syltet rødløk, pisket rømme og/eller potetsalat og rugbrød

Lefserull med varmrøkt makrell, kremost naturell, sjalottløk, litt laksebacon (stekt røkelaks) og ruccolasalat


Serveringsforslag

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 18
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement