fbpx

Varmrøkt laks med koriander og chili og blåskjell-grønnsakskremsaus

 
Ingredienser til 4
600 G varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitetpris fra Matmerk)
200 g blåskjell
4 ss extra virgin olivenolje
2 fed hvitløk
2 ss hakket frisk ingefær
2 pastinakk
3 dl rabarbrajuice eller eplemost
2 dl fløte
Fremgangsmåte:
Finn hakk hvitløk og ingefær og fres dem med oljen
Ha på rensede blåskjell og fres dette med fintskåren pastinakk
Ha på rabarbra saft og fløte og kok med lokk i 5 minutter
Ha laksen i ovn i porsjonstykker og stek den 5 min på 200 c. Smak til med salt , pepper og gjerne litt friske urter
Server laksen med blåskjellsausen over og gjerne litt deilig, lun focaccia eller baguette
Alle de gode råvarene og tilbehøret får du i Matkjelleren i Lillemarkens!
 
Hilsen
Trond Moi
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader