Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Varmrøkt laks med koriander og chili og blåskjell-grønnsakskremsaus

Presenteres under kokkekurs med Trond Moi på lanseringsfest Matkjelleren i Lillemarkens

 

Ingredienser til 4
600 G varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitetpris fra Matmerk)
200 g blåskjell
4 ss extra virgin olivenolje
2 fed hvitløk
2 ss hakket frisk ingefær
2 pastinakk
3 dl rabarbrajuice eller eplemost
2 dl fløte

Fremgangsmåte:
Finn hakk hvitløk og ingefær og fres dem med oljen
Ha på rensede blåskjell og fres dette med fintskåren pastinakk
Ha på rabarbra saft og fløte og kok med lokk i 5 minutter
Ha laksen i ovn i porsjonstykker og stek den 5 min på 200 c. Smak til med salt , pepper og gjerne litt friske urter
Server laksen med blåskjellsausen over og gjerne litt deilig, lun focaccia eller baguette

Alle de gode råvarene og tilbehøret får du i Matkjelleren i Lillemarkens!

 

Hilsen
Trond Moi