fbpx

Stekt sild

Slik gjør du:
Be fiskehandleren rense silda og eventuelt filetere den ferdig for deg (om du ønsker filet, og ikke hel)
Brun rikelig med smør i stekepanna og legg silda oppi
Stek 2-3 minutter på hver side på sterk varme
Salte og pepre etter ønske

Serveringstips:
Stekt løk ispedd litt rødbetesaus, eller rå rødløk passer ypperlig til
Wok sesongens grønnsaker eller lag deg en deilig kålrotstabbe
Server med sjysaus og kokte poteter

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement