Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16
Åpningstider påske 2019

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Åpningstider påske 2019

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Soyamarinert kveite

Kjap, sunt og veldig godt!

Handleliste:

2 personer

  • 160-200 gram Kveite, filet u/skinn 3-5
  • 1 stk avocado
  • 1 stk vårløk
  • 1/2 rødløk
  • 6 cm agurk uten kjerne
  • Syltet chili fra Hesnes Kjøkken
  • En god neve risnudler
  • 2 dl soyasaus
  • 1 ts finhakket chili/ingefær/hvitløk
  • 1 ts finhakket fersk koriander
  • 1 stk lime

Slik gjør du

Kutt fisken i små terninger, bland soya, chili/ingefær og coriander i en bolle. Smak til med limesaft

Ha fiskebitene i blandingen og mariner i minimum 15 minutter, eller lengre om ønskelig

Kok opp en gryte med 5 dl vann, trekk av varmen og ha i risnudlene – la de ligge til de er «møre»

Kutt opp grønnsaker i ønskede former og størrelser

Sil soyablandingen og bruk som saus

Anrettes som en salat

Topp gjerne med litt ørretrogn og litt nøtter, feks wasabinøtter

Serveringsforslag

Prøv denne retten som forrett, fingermat eller enkel lunsj!