fbpx

Soyamarinert kveite

Kjapp, sunn og veldig godt!

Ingredienser


  • 160-200 gram Kveitefilet u/skinn pr. person
  • 1 stk avocado
  • 1 stk vårløk
  • 1/2 rødløk
  • 6 cm agurk uten kjerne
  • Syltet chili
  • Risnudler
  • 2 dl soyasaus
  • 1 ts finhakket chili/ingefær/hvitløk
  • 1 ts finhakket fersk koriander
  • 1 stk lime

Slik gjør du


Kutt fisken i små terninger, bland soya, chili/ingefær og coriander i en bolle. Smak til med limesaft

Ha fiskebitene i blandingen og mariner i minimum 15 minutter, eller lengre om ønskelig

Kok opp en gryte med 5 dl vann, trekk av varmen og ha i risnudlene – la de ligge til de er “møre”

Kutt opp grønnsaker i ønskede former og størrelser

Sil soyablandingen og bruk som saus

Anrettes som en salat

Topp gjerne med litt ørretrogn og litt nøtter, feks wasabinøtter


Serveringsforslag

Prøv denne rette som forrett, fingermat eller enkel lunsj!


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader