Anretning av salat er ganske “fritt vilt”. Her får du vår kombo, men triks i vei med dine favoritter!
Ingredienser
- Laks, røkt i skiver
- Fiskekrydder fra Reinhartsen
- Avocado
- Dine grønne salatfavoritter
- Kokte poteter
- Honningdressing (fås hos Reinhartsen)
- Agurk
- Posjert egg
Slik gjør du
Spør fiskehandleren om å kutte noen tynne skiver med Reinhartsens røkte laks
Potetene kan du enten koke i godt saltet vann, eller ovnsbake. Avkjøl potetene og kutt opp i passelige biter.
Vend inn Reinhartsens aioli og en neve gressløk rett før servering.
Egget er posjert i godt saltet vann med en god slump eddik i. Knekk egget i en liten kopp, kok opp vannet. Rør med en visp slik at vannet spinner rundt og rundt. Trekk gryta av varmen, slipp egget forsiktig i vannet og trekk videre i ca 1 min.
Ta opp egget og dryss litt av Reinhartsens fiskekrydder over det posjerte egget.
Ha salatblader i en bolle og bland inn honningdressing feks fra Hesnes kjøkken.
Anrett og server!
Serveringsforslag
Anbefaler Ringi Discovery/Eplefryd/Gravenstein til denne retten