fbpx

Sommerlig salat med røkt laks

Anretning av salat er ganske “fritt vilt”. Her får du vår kombo, men triks i vei med dine favoritter!

Ingredienser


  • Laks, røkt i skiver
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen
  • Avocado
  • Dine grønne salatfavoritter
  • Kokte poteter
  • Honningdressing (fås hos Reinhartsen)
  • Agurk
  • Posjert egg

Slik gjør du


Spør fiskehandleren om å kutte noen tynne skiver med Reinhartsens røkte laks

Potetene kan du enten koke i godt saltet vann, eller ovnsbake. Avkjøl potetene og kutt opp i passelige biter.

Vend inn Reinhartsens aioli og en neve gressløk rett før servering.

Egget er posjert i godt saltet vann med en god slump eddik i. Knekk egget i en liten kopp, kok opp vannet. Rør med en visp slik at vannet spinner rundt og rundt. Trekk gryta av varmen, slipp egget forsiktig i vannet og trekk videre i ca 1 min.

Ta opp egget og dryss litt av Reinhartsens fiskekrydder over det posjerte egget.

Ha salatblader i en bolle og bland inn honningdressing feks fra Hesnes kjøkken.

Anrett og server!


Serveringsforslag

Anbefaler Ringi Discovery/Eplefryd/Gravenstein til denne retten


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader