fbpx

Skjellbrosmefilet, benfri med skinn


Be fiskehandleren klargjøre skjellbrosmefilet, benfri med skinn til ønsket antall personer

Fileten stekes lett 1-2 minutter i forvarmet panne med godt smør, før den snus og stekes med skinnsiden ned i 4-5 minutter slik at skinnet blir godt og sprøtt
(Steketid avhenger av tykkelse på fisken)

Øs gjerne litt av stekesmøret over fiskekjøttet underveis i stekeprosessen

Serveringstips:
Smaker godt med wok grønnsaker, ris eller poteter og Reinhartsen Kipinskisaus

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader