Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16
Nyttårsaften kl 7-14/Nyttårsdag STENGT

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Nyttårsaften kl 9-16/Nyttårsdag STENGT

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no
Nyttårsaften 06.30-10.00
Nyttårsdag: STENGT

Skinnstekt skrei eller torsk!

Ingredienser

    Dette trenger du

  • Kål
  • Blomkål
  • Bacon
  • Amandinepoteter

Slik gjør du

Salt ryggfileteen i ca 15 minutter, skyll av salt og tørk godt

Lag små snitt i skinnet, ca 0,5 til 1 cm dype

Sett komfyren på grill på 200 grader og med rista på 4. hylle

Varm stekepanna på komfyren til den er god og varm

Hell litt olje i panna og legg i torsken med skinnsiden ned

NB! Reguler varmen på pannen slik at skinnet ikke blir brent

Når 2/3 del av fiskekjøttet begynner å bli ferdig (dvs får den flotte hvitfargen) hiver du smør, timian og hvitløk i pannen og øser over fisken med det brune smøret.

NB! Ikke snu fisken. Sett stekepannen inn i ovenen i ca 2-4 minutter. (obs – hele panna må tale ovn)

Dette gjør at du får en saftigere skrei samt at skinnet blir sprøtt og godt.

Serveringsforslag

Server gjerne med blomkålpure, smørdampet kål, sprøstekt bacon, saltbakte amandinepoteter og Reinhartsens steinsoppsaus eller Sandefjordsmør!