Skalldyrbisque kjøper du hos Reinhartsen. Tilsett fløte og garnityr og du har en gourmetsupåpe på 1-2-3!
Ingredienser
- Skalldyrbisque fra Reinhartsen
- Aioli fra Reinhartsen
- Ferske reker
- Kokt sjøkreps
- Breiflabb, filet små
- Kveite, filet u/skinn
Slik gjør du
Kok ned kraft til ønsket styrke (Skalldyrbisque)
Tilsett fløte – 1-2 dl pr. 1/2 liter med kraft. Eventuelt mere fløte dersom du vil ha den mere kremet/mildere
Kok videre til ønsket smak
Eventuelt jevn suppen med litt maizena
Smak til med salt/pepper og sitronsaft – eller tabasco dersom du liker det
Serveringsforslag
Skalldyr: stekte eller kokte, f.eks kreps, hummer eller reker passer veldig fint.
Fisk: Stekt breiflabb eller kveite
Annen garnityr: Smørdampet kål, stekt/finkuttet fennikel, spinat m.m. Valgene er mange!
Du kan også kjøpe ferdig skalldyrsuppe på bestilling. Spør oss!