fbpx

Skalldyrsuppe

Skalldyrbisque kjøper du hos Reinhartsen. Tilsett fløte og garnityr og du har en gourmetsupåpe på 1-2-3!

Ingredienser


  • Skalldyrbisque fra Reinhartsen
  • Aioli fra Reinhartsen
  • Ferske reker
  • Kokt sjøkreps
  • Breiflabb, filet små
  • Kveite, filet u/skinn

Slik gjør du


Kok ned kraft til ønsket styrke (Skalldyrbisque)

Tilsett fløte – 1-2 dl pr. 1/2 liter med kraft. Eventuelt mere fløte dersom du vil ha den mere kremet/mildere

Kok videre til ønsket smak

Eventuelt jevn suppen med litt maizena

Smak til med salt/pepper og sitronsaft – eller tabasco dersom du liker det
 


Serveringsforslag

Skalldyr: stekte eller kokte, f.eks kreps, hummer eller reker passer veldig fint.

Fisk: Stekt breiflabb eller kveite

Annen garnityr: Smørdampet kål, stekt/finkuttet fennikel, spinat m.m. Valgene er mange!

Du kan også kjøpe ferdig skalldyrsuppe på bestilling. Spør oss!

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader