Seibiffburger med røkt laks bacon

Dette trenger du:
Skinn og benfri seifilet
creme fraiche
Potetmel
Rødløk
Frisk dill eller basilicum
Smør
Burgerbrød
Hodesalat/hjertesalat

Fremgangsmåte:
Be fiskehandleren filetere ferdig skinn og beinfri seifilet
Sett røkt laks i skiver inn i forvarmet ovn på bakepapir, 175 grader i 20-25 minutter avhengig av ovn
Stek burgerbrødene sprø i panna med litt smør
Strimle og hakk seifileten og bland i en bolle sammen med 1/2 hakket rødløk, litt creme fraiche, litt salt og pepper og litt potetmel
Tilsett gjerne litt frisk sitronsaft og litt urter, feks basilikum og stek et par minutter på hver side i panna
Legg litt ost på toppen mot slutten av steketiden, gjerne cheddarost
Legg litt creme fraiche, hjertesalat og rødløk på burgerbrødene og til sist burgeren

Bare å glede seg!

Hilsen kokk Trond Moi