fbpx

Scampispyd med løk- og tomatsalat

Ingredienser


  • 2-3 tomater uten kjerne
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl vann
  • 1 løk
  • 1 hvitløk
  • Salt
  • Pepper
  • Hakket persille

Slik gjør du


Kjøp marinerte grillspyd ferdig hos fiskehandleren – eller lag selv!

Fremgangsmåte salaten:

Kutt opp løk, hvitløk og tomat uten kjerner.

Bland alt sammen og hell over soyasaus og litt vann

Krydre med litt pepper og salt.

Salaten kan gjerne godgjøre seg et døgn i kjøleskap før servering, for ekstra god smak!

Fjern soyasaus ved servering/anretning

Dryss eventuelt over litt hakket persille til slutt!

(Oppskriften er beregnet til 2 – 4 pers avhengig av øvrig tilbehør)

Håper det smaker!


Serveringsforslag

Hilsen Angelica, kokk hos Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader