Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

  • Hjem
  • Saritas laks i kormasaus

Saritas laks i kormasaus

Laks med indisk vri

Dette trenger du:

4 personer

  • 500 gram Laks, filet, prerigo m/skinn
  • 1 glass mango chutney
  • 2 stk løk
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 2 stk Garam Masala
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 ss finmalt mandelmel
  • 2 ss kokosmasse
  • 4 dl kokosmelk
  • 0,5 ts kardemomme

Slik gjør du

  1. Finhakk løk. Smelt smøret i en kjele, tilsett løken og stek til den er myk og blank. Tilsett mandelmel, sukker, salt, garam masala, gurkemeie og kokosmasse. Bland godt. Ha i kokosmelk og la det hele koke over middels varme i ca. 10 minutter. Tilsett kardemomme mot slutten av koketiden.
  2. Ha sausen i en ildfast form. Smør laksestykkene med mangochutney og legg dem over sausen. Stek på 200 °C i ca. 10 min. Kok ris etter anvisning på pakningen.
  3. Skjær brokkoli i buketter. Kok opp vann med litt salt og ha bukettene oppi. Gi det et oppkok og hell av vannet.
  4. Server laks i kormasaus med ris, brokkoli og nanbrød.
Serveringsforslag

Serveres med basmatiris, broccoli og nanbrød