Den perfekte kombinasjon sjømat på grillen eller i panne!
Ingredienser
- Scampi, ville u/skall
- Piggvar, filet u/skinn
- Scallops
- Laks, filet u/skinn
- Kipinskisaus fra Reinhartsen
- Fiskekrydder fra Reinhartsen
- Marinade, chili
- Marinade, urte og hvitløk
- Valgfri salat
- Oljedressing eller ingredienser til dip
- Foccacia, båtpoteter eller ris
Slik gjør du
Urte- og hvitløksmarinerte scampi:
Legg scampiene i marinaden (ferdig fra Reinhartsen) i minimum en halv time
Steketid: 2.3 minutter på hver side
Piggvarfilet:
Kutt piggvarfileten i biter på størrelse med en 5-kroning
Legg bitene i en bolle og strø over Husets fiskekrydder. «rør» forsiktig rundt, og la det trekke i ca en halv time. Svis på begge side på grill/panne i 3-4 minutter
Kamskjell naturell:
Steketid: 1-2 minutter på hver side
Chilimarinert laks:
Kutt laks i terninger og la den ligge i marinaden i ca en halv time. Svis på grill eller i panne i 3-5 minutter
Serveringsforslag
Frisk salat, for eksempel hjertesalat, rødløk, cherrytomater, agurk og litt eple
Oljedressing eller Reinhartsens krydderdip: 1 boks lettrømme, 1 ss Husets fiskekrydder og en halv rødløk – evt. litt hvitløk
Foccacia, båtpoteter eller ris