fbpx

Reinhartsens sjømatssymfoni

Den perfekte kombinasjon sjømat på grillen eller i panne!

Ingredienser


  • Scampi, ville u/skall
  • Piggvar, filet u/skinn
  • Scallops
  • Laks, filet u/skinn
  • Kipinskisaus fra Reinhartsen
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen
  • Marinade, chili
  • Marinade, urte og hvitløk
  • Valgfri salat
  • Oljedressing eller ingredienser til dip
  • Foccacia, båtpoteter eller ris

Slik gjør du


Urte- og hvitløksmarinerte scampi:

Legg scampiene i marinaden (ferdig fra Reinhartsen) i minimum en halv time

Steketid: 2.3 minutter på hver side


Piggvarfilet:

Kutt piggvarfileten i biter på størrelse med en 5-kroning

Legg bitene i en bolle og strø over Husets fiskekrydder. “rør” forsiktig rundt, og la det trekke i ca en halv time. Svis på begge side på grill/panne i 3-4 minutter


Kamskjell naturell:

Steketid: 1-2 minutter på hver side


Chilimarinert laks:

Kutt laks i terninger og la den ligge i marinaden i ca en halv time. Svis på grill eller i panne i 3-5 minutter


Serveringsforslag

Frisk salat, for eksempel hjertesalat, rødløk, cherrytomater, agurk og litt eple

Oljedressing eller Reinhartsens krydderdip: 1 boks lettrømme, 1 ss Husets fiskekrydder og en halv rødløk – evt. litt hvitløk

Foccacia, båtpoteter eller ris

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement