fbpx

Smørstekt piggvar

Kongen av fisk

Ingredienser


  • 400-500 gram piggvar, filet m/skinn
  • Kipinskisaus fra Reinhartsen
  • Salt
  • Pepper
  • Smør
  • Valgfrie grønnsaker
  • Poteter

Slik gjør du


Be fiskehandleren din rense og filetere piggvaren for deg

Dryss litt salt og pepper over filetene

Sett panna på sterk varme, smelt smøret

Når smøret har sluttet å “bruse” legger du piggvarfiletene i med skinnsiden ned

Etter ca 1 minutt, reduser temperaturen, og øs jevnlig stekesmøret over filetene, til de har en passe gylden farge

Steketid avhenger av tykkelse på fileten, ca 5-7 minutter


Serveringsforslag

Serveres med kokte poteter, asparges/dine favoritt grønnsaker – og stekeskyen tilsatt litt nøtter, eventuelt Reinhartsens kipinskisaus

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement