fbpx

Rapphønebryst

Legg brystene i saltlake bestående av 10% salt (1 liter vann og 100 gr salt) I 10 minutter
Bland slik at alt saltet løser seg opp
Skyll av saltlaken og legg brystene på kjøkkenpapir og tørk godt av
Rull plastfolie utover ei fjøl og legg parmaskinkene vannrett på folien fra ende til ende
Dryss kjøttlim forsiktig over parmaskinken
Legg 4 av brystene på parmaskinka i en vannrett linje helt i bunnen av parmaskinka
Dryss så kjøttlim over brystene og legg de 4 resterende rapphønebrystene oppå de andre
Rull parmaskinkeskivene over brystene ved hjelp av plastfolien, bre den så over den ferdige rullen
Rull “pølsa” til en twist og stram endene godt.
La rullen hvile I kjøleskapet i ca 6-12 timer.
 
Sett stekeovnen på 80 grader
Ta rullen forsiktig ut av plastfolien
Brun rullene i panne på høy varme med nøytral olje slik at skinka blir fin og gyllen
Sett rullen i ovnen og stek den til den har fått en kjernetemperatur på 60 grader
Når den er ferdig stekt lar du den hvile i 8 minutter
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement