Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Rakfisk i lefse

Snaddermat

Handleliste:

2 personer

  • 150-200 gram pr pers Rakørret, filet, Nordaker
  • Potetlefser, feks fra Hånes lefsebakeri
  • Rømme eller creme fraiche
  • Rødløk eller purre

Slik gjør du

Smør potetlefsene med ønsket mengde rømme.

Fordel rakfisk utover lefsen og dryss over oppkuttet rødløk eller purre

Rull til lefserull.

Hvis du har tid kan du pakke lefserullen inn i litt glapack og la den «trekke litt» før du kutter den opp og serverer