fbpx

Pannestekt uer

Be fiskehandleren din klargjøre uerfilet med skinn som er ferdig “skrapt”
Dryss over Reinhartsen fiskekrydder og la det virke ca 10 minutter før du steker fileten med skinnsiden ned på medium varme, 5-6 minutter
Ta panna bort fra plata, snu fisken og stek den videre på ettervarmen i ca 1 minutt
 
Smørsaus:
Hakk 1 sjalotteløk
Stek den lett i ei gryte sammen med litt smør
Tilsett 1 dl hvitvin/Ringi eplesaft og reduser ned til 1/3 av væske er igjen
Pisk inn biter med smør, gjerne usaltet smør
NB! Pisk hele tiden på middels varme (skal ikke koke),  for å unngå at den skiller seg
Smak til med salt og pepper og litt sitronsaft
Parmesanpoteter:
Strø olivenolje og parmesan over snittede poteter
Stek i ovnen på ca 200 grader i ca 30-40 minutter

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 18
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement