fbpx

Pannestekt piggvar

Piggvar er en flyndrefisk i varfamilien og kalles kongen av fisk! Passer ypperlig til steking eller grilling.

Ingredienser


  • 200-250 gram skinnfri Piggvarfilet pr. person
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen
  • Sandefjordsmør eller Kipinksisaus fra Reinhartsen
  • Potetsalat eller pasta fra Reinhartsen
  • Frisk salat
  • Pinjekjerner
  • Rømme
  • Rødløk

Slik gjør du


Be fiskehandleren filetere piggvaren ferdig for deg

Kutt fisken opp i passe store biter

Strø Husets fiskekrydder over den skinnløse piggvarfileten og la den tørrmarinere med krydderet på i ca en halv time.

Smelt smøret i stekepanne til det er nøttebrunt

Legg fisken i pannen, og øs gjerne smøret over fisken under stekeprosessen

Grill:

Forvarm en grill/grillpanne og grill piggvaren i ca 1-3 minutter på hver side til den får en hinne.

NB! Pass på at grillen/grillpannen ikke er for varm slik at fisken brenner seg.



Serveringsforslag

Server piggvaren med Reinhartsens potetsalat, rista pinjekjerner og Reinhartsens Sandefjordsmør tilsatt litt cayennepepper.

Eller Reinhartsens Krydderdip: 1 ss krydderdip, 1 boks lettrømme, 1/2 hakket rødløk og litt frisk salat.


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader