Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-18
lør kl 8-17

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Pannestekt brosme

Enkel hverdagsgourmet

Handleliste:

2 personer

Slik gjør du

Sett poteter til koking

Stek sopp/kantarell i smør med litt salt og pepper

Stek filetene på sterk varme 1-2 minutter på hver side, og la de surre videre i 2-3 minutter
Fordel soppen over fisken til slutt slik at den blir god og varm før servering

Tips til koking av gulrøtter:
Kutt opp gulrøtter i biter.
Kok opp lit vann og smør sammen med gulrøttene.
Når kokepunktet er nådd, trekk gryta bort fra plata og la stå og «trekke» til du skal servere middagen
Bruk gjerne litt av kraften fra gulrøttene i sausen

Fantastisk godt!

Hilsen
Hilde Thomassen, kunde hos Reinhartsen

 

Serveringsforslag

Generelt:

Velg dine favoritter av grønnsaker, poteter, saus sammen med valgfri type fisk som sei, lyr eller lange

Tang og taresalt er både sunt og godt. Flammehav fra Tekslo/Sjøsaker gir rettene en ekstra piff! Du får det hos Reinhartsen!