fbpx

Pannestekt lysingfilet

Lysingfilet fra Reinhartsen – Vinner årets sjømat i Det Norske Måltid

Ingredienser


  • 200-300 gram pr pers Lysing filet
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen

Slik gjør du


Få gjerne fiskehandleren til å skjære bort alle bein

Beregn 200-300 gram pr. person

Forvarm panne

Svi i 1-2 min. med kjøttsiden ned og vend fisken

Krydre kjøttsiden med Reinhartsen fiskekrydder eller tarekrydder

Stek videre med skinnsiden ned i 5-7 min. avhengig av tykkelse på fisken


Serveringsforslag

Kjøp ferdig skalldyrkraft/bisque fra Reinhartsen

Smak til med fløte (ca 50/50) og tilsett gjerne litt smør og grønnsakskraft

Serveres med potet og valgfrie grønnsaker, for eksempel rotgrønnsaker

Bruk gjerne litt skalldyr som garnityr


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader