fbpx

Panerte torsketunger med remulade

Remulade:
5 dl majones og 1 dl creme fraiche blandes
30 g løk, 30 g kapers og 60 g sylteagurk samt litt bladpersille finhakkes og blandes i majonesblandingen
Smak til med 30-50g sylteagurk lake, salt og pepper.

Tunger:
100 g pr pers
Smør/ olje til steking

Panering:
Ha en skål/bolle med 5 ss hvetemel og smak til med salt og pepper.
Når det er så salt at du gjør grimaser når du smaker på det, da er det salt nok😊

Ha en skål/bolle og visp sammen ett pisket egg

Ha en skål/bolle hvor du har ca 1 dl grilljeringsmel/ pankomel.

Skyll, tørk og reinskjær tungene.

Vend torsketungene først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel/ panko.

Varm olje/ smør i ei panne og stek torsketungene til de er gyllenbrune på begge sider.

Legg dem over på litt tørkepapir for å renne av seg/ hvile.

Nyyd torsketunger med sitronbåter og remulade.


Hilsen
Philip R Frøisland
Kokk og fiskeekspert hos Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader