Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Panert torsk

Fiskepinner er gøy å lage for store og små

Bruk det du liker: torsketunge/buk/filet

400 gram:
1 bolle mel med litt salt og pepper
1 bolle med 3 egg (vispet lett)
1 bolle panko panering

Fisken kuttes i passe biter
Vendes i melet
Dyppes i egg
Dyppes i panko panering

Stekes i stekepanne på middels varme med smør/olje (gjerne 50/50 – eller bruk Vitago smør)
Steke ca 2 minutter på hver side, litt avhengig av tykkelsen på fisken

Legg bitene på litt papir, så de renner av seg
Kan ev også brukes i frityr, og kan fryses ustekte

Produktet kan kjøpes ferdig hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens både med pankopanering
og med tangpanering.

Serveringsforslag

Server gjerne med dip, - råkostsalat, for eksempel eple og gulrot med litt sitron, - foccaciabrød eller litt potet

Dip: Bland majones og creme fraiche, tilsett litt kapers og sylteagurk etter smak