Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16
Åpningstider påske 2019

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Åpningstider påske 2019

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Ovnsbakt Sterling kveite

Kveite regnes som en av våre flotteste fiskearter, sier kokk Vladimir Matic hos Reinhartsen

Ingredienser

4 personer

Slik gjør du

Rens og vask fisken

Skrubb skinnet godt

Snitt opp ryggskinnet i ruter som vist på bildet

Kutt lime og hvitløk i tynne skiver og stikk dem i fisken

Pensle fisken rikelig med olivenolje og sitronsaft

Dryss salt og Husets fiskekrydder på fisken

Legg fisken på bakepapir i stekeovnspannen og bak den ved 220 grader i 25-40 minutter, avhengig av størrelse

Dryss gjerne hakket persille og litt pillede reker på fisken før den serveres hel

Serveringsforslag

Serveres med poteter, rotgrønnsaker og Reinhartsen Kipinskisaus

Tips!
Be gjerne fiskehandleren gjøre klar fisken slik at du kan sette den direkte i ovn.

Kutt opp rotgrønnsaker i skiver/strimler og kok dem opp i lite vann tilsatt litt smør, for så å trekkes til side.
Bruk eventuelt litt av grønnsakskraften i sausen