Ovnsbakt lysing

Be fiskehandleren kutte bort midtbein på fileten og lage et lite snitt/lomme i loinen
Legg fyll i lomma (rødløk, hvitløk, vårløk, persille, pesto)
Bukstykket eller halen legges over som et lokk
Ved å bruke buken som lokk får man utnyttet hele fileten, noe som er både bærekraftig og bedre økonomisk.
Bak fisken i en ildfast form i ovnen på ca 180 grader i ca 15 minutter sammen med litt smør  (tid og temp avhenger av den enkelte ovn)

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 18
Lør: 8 – 17

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16:30

Bryggekjøkkenet på fiskebrygga:

Mandag til lørdag: fra kl 11.00 – kl 19.00 (kan være væravhengig)

Tirsdagskonserter i juli: Åpent til kl 22.00

Søndag: Åpent fra kl 12.00 – kl 19.00 (kan være væravhengig)

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader