Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Ovnsbakt lysing

Utnytt hele fileten – bruk buken som lokk

Ingredienser

2 personer

Slik gjør du

Be fiskehandleren kutte bort midtbein på fileten og lage et lite snitt/lomme i loinen

Legg fyll i lomma (rødløk, hvitløk, vårløk, persille, pesto)

Bukstykket eller halen legges over som et lokk

Ved å bruke buken som lokk får man utnyttet hele fileten, noe som er både bærekraftig og bedre økonomisk.

Bak fisken i en ildfast form i ovnen på ca 180 grader i ca 15 minutter sammen med litt smør  (tid og temp avhenger av den enkelte ovn)

Serveringsforslag

Serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker kuttet i 2 cm biter. For eksempel potet, gulrot, sellerirot, kålrot, rødbeter. Dryss over litt finhakket løk og litt smør. Bakes i ovnen (uten lokk) på 180 gr i 20-30 minutter.

Som erstatning for saus, bruk gjerne smeltet smør fra de ovnsbakte grønnsakene tilsatt ev soyasaus eller sprøstekt bacon/røkt laks i terninger. Reker er også ypperlig som garnityr

Mulighetene er mange. Bruk det du har.