fbpx

Ørret ala Hippona

Fisken skal være fri for innmat og gjeller
Be fiskehandleren klargjøre fisken for deg
Kutt grønnsakene i tynne staver (julienne)
Halvparten av grønnsakene fyller du inni buken av fisken, og resten spares til sausen
Fisken stekes så i pannen med litt olje, ca 8-10 minutter på hver side til den er gjennomstekt
 
Saus:
Fres grønnsakene i panne med 0,5 dl olje til de er møre
Tilsett 1-2 ss eddik, 5 dl vann og smak til med sukker, salt og pepper
Jevn med litt maizena til slutt (1-2 ss)
Voila – og du har en nydelig søtsur saus
Hilsen Angelica
Kokk hos Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader