Økologisk – fantastisk mørt!
Ingredienser
- 600 gram Greater Omaha Rib-eye steak
- Oksefond fra Reinhartsen
- Timian
- Olje
- Amandinepoteter
- Smør
- Salt
- Pepper
Slik gjør du
Salte biffen og pensle med olje
Varm opp ei god og tykk jernpanne med litt olje, og legg biffene i
(max 2 av gangen)
Tilsett hvitløksfedd og timian
Stek ca 1 minutt på sterk varme og snu biffen
Etter ca 1 minutt snu biffen igjen, gjerne på tvers av rillene i panna slik at du får et fint og rutete mønster
Gjør det samme på motsatt side
Ta panna til side, tilsett en god klatt smør og pepper
La biffen hvile minst 2-3 minutter før servering
Serveringsforslag
Servers med stekte grønnsaker og valgfrie poteter, gjerne saltbakte amandinepoteter
Oksefond kjøper du jhos Reinhartsen, da får du en kjempegod saus
Omaha biff er USDA-sertifisert, maisforet og hormonfritt kjøtt