Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Octopus salad

Dalmatian style

Ingredienser

  • 400 gram octopus
  • 1 stk vårløk
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 hvitløk
  • 10 stk cherrytomater
  • 10 stk sorte oliven
  • 1 ss kapers
  • 1 liten krispy salat
  • 1 stk ruccola salat
  • 1 dl extra virgin olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • Salt og pepper

Slik gjør du

Kok opp fersk, rå octopus (blekksprut) armer i usaltet vann, ca 40-60 minutter. Hvis ferdig blansjert reduseres koketiden til ca 30 minutter

Skyll med kaldt vann

Kutt ca 1/2 cm tykke ringer

Vårløk, tomater og løk kuttes og blandes sammen med olivenolje og eddik

Tilsett kapers, hvitløk, salt og pepper

Legg octopus ringene i marinade

Lag en seng av crispy salat og ruccola på tallerkenen

Legg over ferdigbehandlet octopus og server med ristet brød

Bon Apetite!

 

 

Hilsen
Vladimir Matic
Kokk Reinhartsen