Nora Holter Moi vant vår konkurranse Min Beste Sjømatoppskrift. Alle liker den sier hun. Prøv da vell!
Ingredienser
- 500 gram Laksefilet u/skinn
- Fiskekrydder fra Reinhartsen
- 1,5-2 dl Fiskefond
- Salt
- Pepper
- 2 ss smør
- 1 mellomstor purre
- 2-3 gulrøtter
- 1 boks creme fraiche
Slik gjør du
Legg fiskefiletene i en ildfast form. Dryss over Husets fiskekrydder + litt salt og pepper
Hell over 1,5 dl av kraften (hvitvin til fest)
Kutt purren i ringer og gulrøttene i tynne staver (eller rives grovt). Ha smøret i stekepanne med høye kanter. Stek grønnsakene litt
Hell over creme fraiche, resten av kraften og bland godt
Hell alt over fisken
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 30 min
Serveringsforslag
Serveres med gode poteter. Nam nam!