Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16
Åpningstider påske 2019

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Åpningstider påske 2019

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Kjøttpølser av lokalt muflon/lam

Enklere enn du tror, og utrolig godt

Dette trenger du:

1 kg kvernet muflon (Kjøpes hos Reinhartsen)
1 stor sjalottløk (finhakket)
2 fedd hvitløk (finhakket)
2 ss bladpersille (finhakket)
1 ss vegeta krydder (kjøpes på innvandrer butikk)
2 egg
1 ss paprika pulver
1 ts bakepulver
1 dl panko eller griljermel
Litt salt, pepper og eventuelt litt vann

Framgangsmåte:

Bland alle ingrediensene utenom vann til en tykk farse.
Spe eventuelt med litt vann slik at konsistensen på farsen er fin til å lage spyd eller litt store kjøttboller av. NB! Må ikke være for bløt.

Spydene er ypperlige til å grilles. Kan også stekes i panne, da med smør og olje.

Hvis du lager kjøttboller av farsen,  stekes de  i panne med smør og olje på litt over middels varme. Trenger ikke være helt gjennomstekte, siden de skal kokes i saus.

Serveringsforslag

Serveres som tapasrett - eventuelt som hovedrett sammen med ris, foccacia, rå eller wokede grønnsaker