Trond mois oppskrift
Ingredienser
- 500 gram beinfri Lyr
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss soyasaus
- 1 ss hakket frisk ingefær
- 8 vårrull flak
- 1 lime
- 1 dl sweet chilisaus
- 1 ss olivenolje
- 1 liten bunt koriander
- 1 ss soyaolje
Slik gjør du
Kutt fisken i 2 cm tykke strimler og mariner med soyasaus
Finhakk hvitløk og ingefær og krydre med salt og pepper
Fordel fisken midt på vårrull flakene, pensle med vann rundt kantene og rull dem stramt sammen
Stek i soyaolje på medium/lav varme i ca 2 min
La dem renne av på tørkepapir
Bland sammen chilisaus med skall og saft fra lime og olivenolje
Ha i litt hakket koriander
Serveringsforslag
Server vårrullene med skåler med saus og frisk koriander ved siden av. Bare å nyte!
Hilsen Trond Moi